عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

تقویت سامانه‌های هوایی اوکراین با کمک‌های تسلیحات غربی

تقویت سامانه‌های هوایی اوکراین با کمک‌های تسلیحات غربی رئیس جمهور اوکراین مدعی تقویت سامانه‌های هوایی این کشور با کمک تسلیحات غربی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه مدعی شد که سامانه‌های دفاع هوایی این کشور تقویت شده است.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» زلنسکی گفت: «گزارش‌هایی در مورد تامین سلاح و مهمات را شنیدم. سامانه‌های دفاع هوایی ما در حال تقویت است. این سامانه‌ها به مکان‌هایی که مورد احتیاج است، ارسال می‌شود.»

بر اساس این گزارش، کشور‌های غربی ۲۰ سامانه دفاع هوایی «سامپ تی»، «پاتریوت»، «ایریس»، ناسامس» و سایر سامانه‌ای دفاع هوایی را به اوکراین ارسال کرده‌اند. ایالات متحده در تازه‌ترین گام جهت تقویت اوکراین قصد دارد ۱۲ سامانه دفاع هوایی «هاوک» به این کشور ارسال کند.

باوجود تبلیغات گسترده سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و کشور‌های عضو آن درباره ارسال کمک‌های نظامی گسترده به اوکراین، تحلیلگران و کارشناسان می‌گویند این سلاح‌ها تقریبا غیرقابل استفاده هستند.

«پی‌یر انرو» کارشناس حوزه امنیتی بلژیک گفت که کشور‌های عضو ناتو عمدتا سلاح‌های منسوخ شده را به اوکراین می‌فروشند تا آن‌ها را با تجهیزات به‌روزتر در ارتش‌های خود جایگزین کنند.

یک سخنگوی ارتش اوکراین به تازگی گفت که ارتش روسیه با نوسازی موشک‌های «خا-۲۲» حملات موفقی به اهداف اوکراین انجام می‌دهد.

«ناتالیا هومنیوک» سخنگوی نیرو‌های جنوب اوکراین گفت: «روسیه بیش از ۱۰۰ تیر موشک ایکس-۲۲ (خا-۲۲) را به موشک‌های ایکس-۳۲ تبدیل کرده و در حمله یکشنبه شب به «اودسا» از آن‌ها استفاده کرد.»

این مقام نظامی اوکراین گفت: «روس‌ها با داشتن انبار بزرگی از موشک‌های ایکس-۲۲ در تلاش برای بهبود آن‌ها هستند. آن‌ها توانایی‌های خود را افزایش داده و بر اساس برنامه‌های راهبردی شمار موشک‌ها را افزایش می‌دهند. ما در مورد بیش از صد تیر از این موشک‌ها صحبت می‌کنیم.»

اوکراین در حالی مدعی تقویت سامانه‌های هوایی خود است که روز یکشنبه نیرو‌های روسیه با شلیک ۱۹ موشک حمله گسترده‌ای را به اودسا انجام دادند. ارتش روسیه در خصوص حملات موشکی جدید خود به بندر اودسا اعلام کرد که تمامی تاسیساتی که در حال برنامه‌ریزی اقدامات تروریستی علیه روسیه بود، منهدم شد. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار