گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تقویت سامانه‌های هوایی اوکراین با کمک‌های تسلیحات غربی

رئیس جمهور اوکراین مدعی تقویت سامانه‌های هوایی این کشور با کمک تسلیحات غربی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه مدعی شد که سامانه‌های دفاع هوایی این کشور تقویت شده است.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» زلنسکی گفت: «گزارش‌هایی در مورد تامین سلاح و مهمات را شنیدم. سامانه‌های دفاع هوایی ما در حال تقویت است. این سامانه‌ها به مکان‌هایی که مورد احتیاج است، ارسال می‌شود.»

بر اساس این گزارش، کشور‌های غربی ۲۰ سامانه دفاع هوایی «سامپ تی»، «پاتریوت»، «ایریس»، ناسامس» و سایر سامانه‌ای دفاع هوایی را به اوکراین ارسال کرده‌اند. ایالات متحده در تازه‌ترین گام جهت تقویت اوکراین قصد دارد ۱۲ سامانه دفاع هوایی «هاوک» به این کشور ارسال کند.

باوجود تبلیغات گسترده سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و کشور‌های عضو آن درباره ارسال کمک‌های نظامی گسترده به اوکراین، تحلیلگران و کارشناسان می‌گویند این سلاح‌ها تقریبا غیرقابل استفاده هستند.

«پی‌یر انرو» کارشناس حوزه امنیتی بلژیک گفت که کشور‌های عضو ناتو عمدتا سلاح‌های منسوخ شده را به اوکراین می‌فروشند تا آن‌ها را با تجهیزات به‌روزتر در ارتش‌های خود جایگزین کنند.

یک سخنگوی ارتش اوکراین به تازگی گفت که ارتش روسیه با نوسازی موشک‌های «خا-۲۲» حملات موفقی به اهداف اوکراین انجام می‌دهد.

«ناتالیا هومنیوک» سخنگوی نیرو‌های جنوب اوکراین گفت: «روسیه بیش از ۱۰۰ تیر موشک ایکس-۲۲ (خا-۲۲) را به موشک‌های ایکس-۳۲ تبدیل کرده و در حمله یکشنبه شب به «اودسا» از آن‌ها استفاده کرد.»

این مقام نظامی اوکراین گفت: «روس‌ها با داشتن انبار بزرگی از موشک‌های ایکس-۲۲ در تلاش برای بهبود آن‌ها هستند. آن‌ها توانایی‌های خود را افزایش داده و بر اساس برنامه‌های راهبردی شمار موشک‌ها را افزایش می‌دهند. ما در مورد بیش از صد تیر از این موشک‌ها صحبت می‌کنیم.»

اوکراین در حالی مدعی تقویت سامانه‌های هوایی خود است که روز یکشنبه نیرو‌های روسیه با شلیک ۱۹ موشک حمله گسترده‌ای را به اودسا انجام دادند. ارتش روسیه در خصوص حملات موشکی جدید خود به بندر اودسا اعلام کرد که تمامی تاسیساتی که در حال برنامه‌ریزی اقدامات تروریستی علیه روسیه بود، منهدم شد. / آناتولی

ارسال نظر
آخرین اخبار